Dvě nové členky soutěžního týmu a rovnou ZLATO!!!

19.09.2020 13:00

V sobotu 19. září 2020 se soutěžní tým žen z SDH Písečná (doplněn strojníkem - chlapem, což pravidla soutěže umožňovala) zúčastnil závodu v netradičním požárním útoku O pohár starostky obce Orlické Podhůří a opět, letoš již podruhé, přivezl ZLATO !!!

Perličkou na tomto krásném faktu bylo, že za tým běžela na obou proudech děvčata (levý proud Lucka Krejčová, pravý proud Monika Skalická), pro které to byl úplně první závod v požádním sportu, navíc pouze s jediným tréninkem ! 

A i přes to obě holky zvládly svoji úlohu na 1* a přispěly tak k tomuto krásnému výsledku. A nelze opomenout, že šlo o obhajobu prvního místa z loňského roku, což je vždy velmi těžký úkol.

Za vzornou reprezentaci sboru, ale i obce Písečná všem zúčastněným DĚKUJEME ! :-)

 

Složení "zlatého útoku": levý proud: Lucka Krejčová, pravý proud: Monika Skalická, rozdělovač: Týna Šimková, béčka: Lucka Blechová, stroj: Láďa Šimek, savice: Maru Lipenská, koš: Jolča Šimková

Složení "zlaté štafety": tahání pneumatiky: Jolča Šimková, nesení barelu: Týna Šimková, trakař: řidič - Maru Lipenská, jezdec + proudnice - Moni Skalická, běh přes překážky + pití: Lucka Krejčová

 

Odkaz na fotodokumentaci ze závodů. ZDE